Főszezon: Június 15- Augusztus 31-ig. Minimum 3 éjszakától foglalható a szállás. Ajánlatért kérem töltse ki az Űrlapot.

AZ APARTMAN HÁZIRENDJE


Szeretettel üdvözöljük önt vendégeink körében! Bízunk benne, hogy szálláshelyünkkel elégedett lesz!
A legfontosabb tudnivalók az alábbiakban foglaljuk össze:


1. Ingyenes WIFI.
2. A szálláshely az érkezés napján 15 órától, az elutazás napján 10 óráig áll rendelkezésre (10 óra után minden megkezdett óra 5000 Ft felár) . Egyéb lehetőségek előzetes egyeztetés alapján, rugalmasan intézhetők.
3. A szálláshely végleges elhagyásakor a kulcsot le kell adni a szállásadó részére, ennek időpontjáról előre tájékoztassa a szállásadót!
4. A megegyezett időpont előtti elutazás esetén, szállásdíjat nem térítünk vissza.
5. Az apartman elhagyásakor az átvett TV, légkondicionáló kapcsolókat, vissza kell szolgáltatni. Az apartman elhagyásakor az ablakokat kérjük bezárni.
6. A légkondicionáló berendezés működése alatt az ajtót, az ablakot kérjük, tartsa zárva!
7. Az apartmant csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a vendégek.
8. A szállásadó jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen az előre bejelentett illetve kifizetett létszámban tartózkodnak-e a vendégek. Az ellenőrzés nem járhat a vendég zaklatásával és az ellenőrzés során a vendég személyiségi jogai tiszteletben tartásával kell eljárni.
9. A vendégeink látogatót nappal (8 és 22 óra között), a szállásadóval előzetesen egyeztetve fogadhatnak.
10. Háziállatot tilos engedély nélkül az apartmanba bevinni!
11. Az apartmanba, szobában lévő berendezést csak a tulajdonos, szállásadó előzetes hozzájárulásával lehet átrendezni.
12. Az átadott kulcsok, kapumozgató távirányító esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.
13. A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.
14. A vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak.
15. A leltár tartalmazza az apartman felszereltségét( ezt kérem ellenőrizni érkezéskor, ha eltérést tapasztal érkezés napján jelezze a szállásadónak .Távozáskor a hiányt megkell téríteni a szolgáltatónak.
16. Amennyiben a tartózkodás alatt az apartmannal, kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a szállásadót. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
17. A szálláshelyen hagyott értékért a szállásadó nem vállal felelősséget.
18. A vendégeknek a ház házirendjét figyelembe kell venniük, különös tekintettel a reggeli, kora délutáni és esti, illetve éjszakai órákra vonatkozó csendrendet illetően. Az épületben valamint az udvaron tartózkodni kell, a mások nyugalmát zavaró hangos tevékenységtől. TV, rádió, stb. csak úgy használható, hogy az mások nyugalmát ne zavarja.
19. Amennyiben a vendég 30 napon túl szeretne tartózkodni a szálláshelyen, arra külön megállapodás vonatkozik.
20. Az apartmanban történő be és kijutást a szállásadó biztosítja, kulcsok átadásával. A ház kapuit állandóan csukva kell tartani!
21. Az apartmanhoz fürdőszoba tartozik.
22. A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat és egyéb rezsi költségeket, az ágyneműt huzattal, egy héten túli tartózkodás esetén heti ágyneműcserét.
23. Az apartmant a vendégek tisztán kapják meg, ottlétük alatt maguknak kell takarítani , és rendben és meghatározott időben kell visszaadni (ellenkező esetben a kaucióból visszatartandó a 10000 Ft extra takarítási díj fejében).
24. Étkezés: Kérjük a tisztaságra ügyelni szíveskedjenek! A mikrohullámú sütőben fémet tartalmazó edényt ne tegye be!
25. Kérjük, ügyeljenek a rendre a tisztaságra! A háztartási szemét gyűjtése az apartmanban található szemetesben, valamint az udvaron található szelektív hulladékgyűjtőben(összelapítva ) lehetséges. Elutazáskor az apartmanban, szobában kérjük, ne hagyjanak mosatlan edényt, ill. szemetet.
26. Az apartmanban dohányozni tilos! az apartman füstérzékelővel van ellátva.
27. Az apartmanok fürdőszobáiban gázkazán található, amihez hozzányúlni szigorúan tilos.
28. A kertben öntözőberendezés működik. Este 23 óra körül valamint hajnalban 4 óra.
29. A kerti grillt a használat után kérjük rendbe tenni.
30. Az udvaron apartmanonként 1 autónak tudunk helyet biztosítani.
31. A kapubejárót hagyja szabadon minden esetben!

Kellemes időtöltést, jó pihenést kívánunk!